“Another Way Of. . .” : leiding geven en leven zonder EGO, tijd of zorgen

Inspiratie, de sleutel voor vele deuren

Problemen op de werkvloer, moeilijke strategische vraagstukken, knopen in de personeelsrelaties … Complexe belemmeringen overspoelen ons al te vaak. We maken ons zorgen. Putten de tijd uit en hollen onszelf voorbij. Zonder écht aandacht te besteden. Met dank aan ons EGO, verschillende tijdsrovers en altijd aanwezige kopzorgen.

Another Way Of biedt u een totaal andere wijze om naar situaties te kijken. Met behulp van principes uit het Time-management en Time-Out-management komen we tot de essentie: het NU-management.

Hoe krijgt u NU een heldere kijk. Hoe pakt u NU de zaken anders aan. Welke sleutels liggen verborgen in uw persoonlijke kracht? En welke inspiratie kunt u NU putten uit uw eigen beleving?

Méér van hetzelfde? Hoog tijd voor Another Way Of

Another Way Of leert u om tijd te winnen door de tijd te nemen. Onze unieke sessies geven u de kans om te ontsnappen aan de steeds verder denderende trein vol dagelijkse beslommeringen. We bieden u een authentieke inkijk in het ontstaan én vermijden van problemen en zorgen – zowel persoonlijk als op werkgebied.

Om dat te bereiken, moet u dringend even weg. Ontsnappen aan de vastgeroeste patronen en denkbeelden. In een rustgevend kader waarin u heer en meester wordt van de tijd. Zodat u grondig kunt overschouwen en bezinnen. Inspiratie kunt putten. En kunt bouwen aan een nieuwe aanpak die geworteld is in het NU.

Neem afscheid van uw EGO

Echt vrij in de tijd staan en een heldere blik ontwikkelen, betekent afscheid nemen van uw EGO. Het ontwikkelen van zelfvertrouwen. Of met andere woorden: leren vertrouwen op uw eigen inspiratie. Leven en beleven in het NU. Another Way Of leert u hoe u uw ego kunt ontmaskeren. En hoe u uw eigen belemmeringen omtovert tot een kracht.

Beheers de kracht van het loslaten en krijg weer grip op de dingen. Op basis van uw eigen sterktes, uw eigen inspiratie en de controle over uw eigen tijd.

Ontsnap, ontspan, inspireer

Ontdek zelf hoe een andere wijze om te kijken naar en om te gaan met tijd, zorgen en ego uw  leven, relaties en organisatie sterker kan maken.

Bezoek de website: www.anotherwayof.be.

Download nu de Another Way Of-whitepaper